Az alapötlet valamikor 2019 februárjában született; nagyvárosban tanuló egyetemistaként hiányoltuk, hogy lássunk legalább egy pici részletet a természetből, annak erejéből és lenyűgöző szépségéből, a betonhegyek között. Úgy éreztük, ebben mások is osztoznak velünk – talán Te is, hiszen máskülönben nem járnál ezen az oldalon.

Ezért megpróbáltunk olyan lehetőséget adni, ami akár a nap minden percében elérhető, és nem kell rá külön időt szakítanod munka, család és az életed többi részéből.

Így határoztunk úgy, hogy fa hátlappal rendelkező telefontokokat kínáljunk Neked, hiszen kevés, ettől természetesebb anyag létezik – ráadásként nagyon elegáns, stílusos megjelenést kölcsönöz, és hűen átadja mindazt, amiért annyian szeretjük a természetet.

Emellett szerettünk volna valami sajátot, egyedit is hozzáadni, amitől a telefontokod nem “csak egy” telefontok lesz, hanem “a Te telefontokod”. Ezért a tokodba általad választott mintát gravírozunk – minden tokra egyesével, hogy az egyediséget és a minőséget úgy tudjuk átadni Neked, ahogyan azt mi a legelső órában gondoltuk, és ne csak még egy tömegterméket kapj a sok közül.

Amióta a Meliant megálmodtuk sok-sok részlet változott, azonban a fő célunk még mindig ugyanaz; egy cseppnyi természetet csempészni a mindennapjaidba.

A szöveget szerkesztette: