iPhone fa telefontok

A valódi fából készült Melian telefontok megvédi a telefonod az ütésekkel és karcolásokkal szemben. 

A fa telefontok ütésálló funkciója mellett a fa eleganciája és erős kisugárzása miatt, lélegzetelállító kiegészítő a használójának.

6 900 Ft

Törlés

A 90 napos teljes körű Melian garancia

✅ Nincs kockázat
✅ Bármikor meggondolhatod magad
✅ Könnyebb döntés – akár ajándéknak is
✅ Biztosított minőség

Választható kiegészítők

5 darab kívánságkártya

Ajándékozz 5 db kívánságkártyát is a Melian telefontok mellé!

Fa gravírozott kártya

Legyen igazán kerek az ajándékozás - küldj kísérőkártyát stílusosan, fából készítve és gravírozva! Jelöld be azt az üzenetet, amelyet rágravírozzunk a kártyára a Melian tok mellé!
„Megörültem, mikor megtaláltam"
„Tökre megörültem, mikor megtaláltam az oldalt. Különösen tetszik, hogy fa, meg hogy segítitek a természetet ezzel, hogy fát ültettek, meg minden…” (F. Tamás)
„A tok, amire azt mondom, hogy azonnal KELL"
„Nálatok találtam meg azt a tokot, amit kerestem!! Évek óta várok arra, hogy egyszer szembejöjjön velem az a tok, amire azt mondom, hogy azonnal KELL, hogy ez lesz az ENYÉM. Most megvan!:)”
„100%-ig vásárló központúak"
„A minap egyedi mintázatú tokot rendeltem tőlük. Elmondtak minden olyan részletet, dolgot amit mint vásárló tudnom kell. A mintát úgy sikerült kiválasztani hogy én leírtam mit szeretnék :) és ők ajánlottak olyan mintát amit eltudnak készíteni. 100%-ig vásárló központúak, ami ritka.” (Nagy József)
„Király tok, köszönöm!”
„Király tok, köszönöm!” (Kiss Sándor)
Előző
Következő

ADD AJÁNDÉKBA!

Ha olyan ajándékot keresel, amit nem látsz a boltokban viszont; amiről minden nap eszébe jutsz az ajándékozottnak; és ami nem csak az asztalán fog állni, akkor egy Melian tok kiváló választás lehet.

Foxpost automatás szállítás

Az általad kiválasztott Foxpost ponthoz kapod az árut. A vasárnap 16:00-ig megrendelt tokok minden héten hétfőn indulnak el a boldog tulajdonosukhoz. Ezt a futárszolgálat 3 munkanapon belül kiszállítja, így várhatóan legkésőbb csütörtökre Nálad lesz az általad választott telefontok. #véddakörnyezetet

Tervezd meg a sajátod!

Tűnj ki a tömegből! Légy Te a tervező, mi megvalósítjuk az álmodat. Tervezd meg az egyedi tokodat!