iPhone 8 egyedi telefontok

Ne elégedj meg az átlagossal!
Öltöztesd egyedi mintás gravírozott fa tokba a mobilod! Tuti imádni fogod.

9 900 Ft

 • Milyen extrát adhatunk hozzá?

  • 990 Ft
  • 690 Ft
  • 890 Ft
  • 490 Ft
  • 490 Ft
  5 db kívánságkártya

  Ajándékozz 5 db kívánságkártyát is a Melian telefontok mellé! Ebben az esetben Te írhatod meg az 5 kívánságot: a lenti szövegdobozba írd be őket! (Ha kevesebben írsz be mint 5, az általunk előre megírtakkal egészítjük ki őket; ha többet, az első 5 db-ot fogjuk felhasználni.)

  • 890 Ft

  Üdvözlőkártya

  Küldj üdvözlőkártyát a gravírozott Melian tok mellé! Néhány kedves szó garantáltan melegséggel tölti el a szívét annak, akinek adni fogod. Írd be a jókívánságaidat a lenti szövegdobozba!

  • 490 Ft

  Fa gravírozott kártya

  Legyen igazán kerek az ajándékozás - küldj kísérőkártyát stílusosan, fából készítve és gravírozva! Jelöld be azt az üzenetet, amelyet rágravírozzunk a kártyára a Melian tok mellé!

  • 490 Ft

A valódi fából készült Melian telefontok megvédi a telefonod az ütésekkel és karcolásokkal szemben. 

Ütésálló funkciója mellett a fa eleganciája és erős kisugárzása miatt, lélegzetelállító kiegészítő a használójának.

Minden megvásárolt tok után egy fával gyarapítod a magyar erdőket.

Választható kiegészítők

5 darab kívánságkártya

Ajándékozz 5 db kívánságkártyát is a Melian telefontok mellé!

Fa gravírozott kártya

Legyen igazán kerek az ajándékozás - küldj kísérőkártyát stílusosan, fából készítve és gravírozva! Jelöld be azt az üzenetet, amelyet rágravírozzunk a kártyára a Melian tok mellé!
„Megörültem, mikor megtaláltam"
„Tökre megörültem, mikor megtaláltam az oldalt. Különösen tetszik, hogy fa, meg hogy segítitek a természetet ezzel, hogy fát ültettek, meg minden…” (F. Tamás)
„A tok, amire azt mondom, hogy azonnal KELL"
„Nálatok találtam meg azt a tokot, amit kerestem!! Évek óta várok arra, hogy egyszer szembejöjjön velem az a tok, amire azt mondom, hogy azonnal KELL, hogy ez lesz az ENYÉM. Most megvan!:)”
„100%-ig vásárló központúak"
„A minap egyedi mintázatú tokot rendeltem tőlük. Elmondtak minden olyan részletet, dolgot amit mint vásárló tudnom kell. A mintát úgy sikerült kiválasztani hogy én leírtam mit szeretnék :) és ők ajánlottak olyan mintát amit eltudnak készíteni. 100%-ig vásárló központúak, ami ritka.” (Nagy József)
„Király tok, köszönöm!”
„Király tok, köszönöm!” (Kiss Sándor)
Előző
Következő

ADD AJÁNDÉKBA!

Ha olyan ajándékot keresel, amit nem látsz a boltokban viszont; amiről minden nap eszébe jutsz az ajándékozottnak; és ami nem csak az asztalán fog állni, akkor egy Melian tok kiváló választás lehet.

Foxpost automatás szállítás

Az általad kiválasztott Foxpost ponthoz kapod az árut. A vasárnap 16:00-ig megrendelt tokok minden héten hétfőn indulnak el a boldog tulajdonosukhoz. Ezt a futárszolgálat 3 munkanapon belül kiszállítja, így várhatóan legkésőbb csütörtökre Nálad lesz az általad választott telefontok. #véddakörnyezetet

Ültess velünk fákat

Minden megvásárolt telefontokkal hozzájárulsz 1 fa ültetésével a magyar erdők növekedéséhez. (Minden tok után ültetünk egy fát a nevedben. Ebben a My Forest alapítvány van segítségünkre)