Kosár

Jelenleg üres a bevásárlókosár.

Gyakran ismételt kérdések

GYIK

A szállítás ára 490 Ft, a rendelési mennyiségtől függetlenül.

A vasárnap éjfélig megrendelt tokokat minden héten hétfőn küldjük el Nektek. Ezt a futárszolgálat 2 munkanapon belül kiszállítja, így várhatóan legkésőbb szerdára Nálad lesz az általad választott telefontok. Óvjuk együtt a környezetünket! – Sok kicsi sokra megy.

Lehetőségeink szerint szeretnénk védeni a környezetünket. Éppen ezért nem szállítjuk a megrendelt termékedet házhoz, csupán az általad választott Foxpost ponthoz, hogy ennyivel is kevesebb káros anyag kerüljön a levegőbe. Óvjuk együtt a környezetünket! – Sok kicsi sokra megy.

A környezettudatosságra való tekintettel nálunk csak bankkártyás fizetésre van lehetőség. Köszönjük, hogy megérted!

Próbáld ki 90 napig a megvásárolt tokod, és ha nem tetszik, küldd vissza nekünk, mi pedig visszafizetjük Neked az árát. VIGYÁZZ! Ez az ajánlat csak egy vásárlásodra érvényes, mivel termékeink hasonlóak, így elképzelhető, hogy a többi sem nyeri el a tetszésed.

Telefonon: 06 30 237 4985 (minden hétköznap 10:00-18:00)
E-mailen: help@melian.hu
Instagramon: https://www.instagram.com/melian.hu/
Facebookon: https://www.facebook.com/Melianhu

Szeretnénk, ha minden vásárlónk elégedett lenne a szolgáltatásainkkal, ennek érdekében minden Tőletek érkező levelet és hívást megválaszolunk. Írj nekünk vagy hívj minket bátran, ha kérdésed van, ha szeretnéd igénybe venni a garanciánkat, vagy bármi egyéb közlendőd van. 

Minden vásárlónknak szeretnénk többet adni, mint amit megrendel. Ezért a megvásárolt tok mellé küldünk Neked egy kis pici apróságot, mely reméljük, hogy sok-sok apró mosolyt csal az arcodra.