Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a szállítás?

A szállítás ára 490 Ft (csomagautomatába szállítás esetén), illetve 1390 Ft (házhoz szállítás esetén) a rendelési mennyiségtől függetlenül.

Mennyi idő alatt szállítjuk ki a terméket?

A vasárnap 16:00-ig megrendelt tokokat minden héten hétfőn küldjük el Nektek. Ezt a futárszolgálat 3 munkanapon belül kiszállítja, így várhatóan legkésőbb csütörtökre Nálad lesz az általad választott telefontok. Óvjuk együtt a környezetünket! – Sok kicsi sokra megy.

Miért csak Foxpost pontra lehet kérni?

Lehetőségeink szerint szeretnénk védeni a környezetünket. Éppen ezért nem szállítjuk a megrendelt termékedet házhoz, csupán az általad választott Foxpost ponthoz, hogy ennyivel is kevesebb füst kerüljön a levegőbe. Óvjuk együtt a környezetünket! – Sok kicsi sokra megy.

Hogyan működik az elégedettségi garancia?

Próbáld ki 90 napig a megvásárolt tokod, és ha nem tetszik, küldd vissza nekünk, mi pedig visszafizetjük Neked az árát. VIGYÁZZ! Ez az ajánlat csak egy vásárlásodra érvényes, mivel termékeink hasonlóak, így elképzelhető, hogy a többi sem nyeri el a tetszésed.

Hol érhetlek el titeket?

Telefonon: 06 30 237 4985 (minden hétköznap 10:00-18:00)
E-mailen: help@melian.hu
Instagramon: https://www.instagram.com/melian.hu/
Facebookon: https://www.facebook.com/Melianhu

Szeretnénk, ha minden vásárlónk elégedett lenne a szolgáltatásainkkal, ennek érdekében minden Tőletek érkező levelet és hívást megválaszolunk. Írj nekünk vagy hívj minket bátran, ha kérdésed van, ha szeretnéd igénybe venni a garanciánkat, vagy bármi egyéb közlendőd van. 

Hogyan fizethetek?

A környezettudatosságra való tekintettel nálunk csak bankkártyás fizetésre van lehetőség. Köszönjük, hogy megérted!

Maradt még kérdésed? Írd meg nekünk!