Egyedi telefontok

Ne elégedj meg az átlagossal! Öltöztesd egyedi mintás, gravírozott, fa tokba a mobilod! Tuti imádni fogod.

Tűnj ki a tömegből! Légy Te a tervező, mi megvalósítjuk az álmodat.

Nincs ötleted? Nézd meg mások milyen egyedi telefontokot készítettek!

Kiver a víz a tervezéstől? Mi segítünk. Kérd a tippjeinket és mi megajándékozunk!

90 napos garancia

Ha meggondolod magad 90 napon belül, visszakapod az árát.

Indulhat a vásárlás?

Ez az egyedi telefontokokra is vonatkozik.
Indulhat

Környezetbarát szállítás

Kérd a csomagod a hozzád legközelebb eső automatába.

FoxPost

A csomagokat egyben adjuk fel minden héten, ezzel is csökkentve a légszennyezést.
Tudj meg többet

Légy egyedi

Rendelj egyedi mindtás fa telefontokot!

Egyedi telefontok

Ha szeretnéd elkezdeni a tervezést, akkor kattints a gombra!
Kattints ide

Nálunk Te vagy a művész

Mit mondtak ?

Teljes mértékben elégedett vagyok az egyedi telefontokommal. Rendkívül szép, tartós, jó minőségűnek találom. Van emellett 6 különböző tokom, de csak ezt használom, amióta megvan. Noha nem azért vettem, hogy az ismerőseim előtt "felvágjak" vele, hogy milyen elegáns tokom van a Mate 20 pro mobilomra, folyamatosan kapom a visszajelzést, hogy "Wáo, Azta" stb. 🙂 Örülök neki, hogy rád/rátok találtam a neten. 🙂 Még karácsony előtt / vagy a két ünnep közt kellett volna megérkeznie, viszont telefonáltatok az ügyben, szoltatok, hogy csúszás lesz, még azt is felajánlottátok, hogy visszakülditek a pénzt. Ezt külön köszönöm.(és pont emiatt, nem kértem vissza, ez a kérdés elárulta, hogy korrektek vagytok!) Úgy vélem teljesen korrekten kezelitek a Cégetek/munkátok. További kitartást, és sok sikeres eladást kívánok nektek. Nagyszerűek vagytok! 🙂

Hajnal József

Én személy szerint imádom ezt a telefontokot, már 2 fajtám is van belőle, az elsőt ajándékba kaptam. Nagyon egyedi, nagyon menő 🙂 Tetszik, hogy ennyire figyeltek ti is a környezetre és hogy elérhetővé tesztek egy kis "darabot" a természetből. És természetesen elültettem a kis citromfűmagot, kedves volt tőletek, hogy még kis üzenetet is küldtetek hozzá. Remélem még sok telefontokot tudok rendelni tőletek, van még pár kiszemelt tok 🙂

Szabó Krisztina

Nagyon hálás vagyok nektek és nagyon szeretem az egyedi tokot is. Azóta is mutatom és ajánlom a barátaimnak. Nagyon örülök, hogy rátok találtam. Legfőképp a fák ültetése az amivel megnyertetek. Köszönöm és további sikereket és gyarapodást kívánok nektek.

Tamás

A megrendeltek tokot kényelmes használni, jól illeszkedik a telefonra és nem utolsó sorban rendkívül jól néz ki. Elégedett vagyok a termékkel.

Szabó Gábor

Akkor ezt most bontsuk háromfelé. Ami a termék minőségét illeti,abszolút a várakozásaim feletti. Őszintén mondom, hogy pozitívan csalódtam, nem vártam hogy ennyire klassz lesz, jól néz ki, kellemes a tapintása és így egy-két hét után strapabírónak is tűnik. Az árát illetően is teljesesen korrekt, figyelembe véve, hogy egy gyári bőrtok áráért egy teljesen egyedi, jó minőségű tokot kaphatunk. A harmadik pedig a kommunikációtok. Iszonyatosan pozitív volt, hogy elküldtétek, hogyan is fog kinézni az elképzelésem a gyakorlatban, így volt lehetőségem változtatni rajta. Ezt már csak azért is fontosnak tartom, mert így gyakorlatilag szinte kizárt, hogy a megrendelő csalódott legyen a végeredménnyel és így vélhetően sokkal inkább fog ajánlani titeket másoknak. Nagyon remélem, hogy ez egy sikeres projekt lesz és idővel gondot fog okozni ennyi emailt megírni a sok-sok megrendelőnek. 😀 De bármibe is fogtok bele a jövőben, maradjatok ilyenek, mert tényleg hihetetlen jó érzés. Mikor vettem egy félmilliós tv-t az Euronicsban, (szakértőktől ) kb. megtisztelve éreztem magam, hogy szóba álltak velem. Itt vettem egy egyedi telefontokot 8600 ft-ért és végig úgy éreztem magam, mintha éppen egy Ferrari-t vásárolnék. Na ez a nem semmi, nem? Szóval hajrá fiúk-lányok, csak így tovább, remélem meglesz nektek is az a Ferrari! 😀

Ferenc

Eddigi munkáink

Film, zene, háziállat vagy hivatás? Tervezd meg, mi elkészítjük!

Egyedi telefontok készítés
Egyedi telefontok készítés
Egyedi telefontok készítés

Kérdésed van?

Gyakran ismételt kérdések

Legszebben a körvonalas képeket és grafikákat tudjuk elkészíteni.  Természetesen 1 színben tudunk gravírozni. Nem probléma, ha a feltöltött kép nem fekete-fehér, mert ezt a szerkesztőnk átalakítja. 

A sötét, nagyobb felületű formák könnyen összeéghetnek gravírozás alatt.
A számos előnye mellett a gravírozási eljárás hátránya, hogy a hagyományos, nagy felületű, bőséges színből álló képek nem mindig jól gravírozhatóak. 
Ettől azonban nem kell félned, ugyanis a feladott rendeléseket mi mindig megnézzük gravírozás előtt, és ha úgy látjuk, hogy nem tudjuk úgy elkészíteni ahogyan Te megálmodtad, akkor írunk számodra egy emailt, amiben elküldjük hogyan nézne ki és milyen megoldás lenne a javítására.

Minden héten a vasárnap 16:00-ig megrendelt csomagokat hétfő reggel indítjuk útjukra. Körülbelül csütörtökre meg is érkeznek újdonsült gazdájukhoz. Így legrosszabb esetben is 1 hetet kell várnod álmaid telefontokjára.